PUMPEHUSET og Baws Præsenterer
Onyx

Tidligere i år spillede den legendariske amerikanske rapgruppe Onyx for første gang på dansk jord på et fuldstændigt udsolgt Loppen, der måtte afvise 200 mennesker i døren. Derfor har Baws nu valgt at hive Onyx tilbage til København - denne gang på Pumpehuset.

I løbet af 2014 har Onyx udgivet hele to album, det ene #WakeDaFucUp er eksklusivt produceret af Snowgoons, der bl.a. består af danske Sicknature og i talrige positive anmeldelser blev rost for at bringe hardcore hiphop tilbage.

Det andet album #turndafucup udkom i juli og gæstes bl.a. af Busta Rhymes, Raekwon, Ras Kass og ILL Bill. Onyx udgav deres første album Bacdafucup i 1993 og slog hurtigt igennem med numre som Slam, Throw Your Gunz og Shiftee, der fik massiv radiorotation og airplay på alt fra MTV til BET. All We Got Iz Us fulgte og begge album betragtes nu som klassikere inden for genren. De beskrives som prototypen på hård østkystrap og beviste i maj at de er fantastiske live. Onyx er en koncert du ikke vil gå glip af (igen).

NB! Koncerten er rykket fra torsdag den 27. november.
Lørdag
6. dec 2014
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
180 Kr. + gebyr
?>