PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
ONE OK ROCK

One OK Rock er utvivlsomt blandt Japans største musikalske eksportvarer med otte albums og flere internationale turnéer i bagagen. Nu kommer poppunk-fænomenet til Danmark!

One OK Rock bragede igennem den japanske lydmur med deres første single Naihi Shinso i 2007, hvor de hurtigt opbyggede en massiv fanskare. På dette tidspunkt var tekstuniverset japansk, og videoen til førstesinglen var en japansk anime-video. Dog var omkvædet på engelsk, og One OK Rock har siden da videreført denne hybrid mellem modersmålet og det engelske sprog og været bannerfører for den såkaldte J-Rock, japansk rock stærkt influeret af amerikansk og vestlig rockmusik.

I hjemlandet har de fire gutter spillet på stadioner med plads til 100.000 tilskuere, og de er efterfølgende blevet kendte på internationalt plan, hvor de har turneret både som headliner af egen turné i 2013, men også med den prominente Vans Warped Tour året efter - med 18 destinationer rundt omkring i USA.
Taka (vokal), Toru (guitar), Ryota (bas) og Tomoya (trommer) mødte hinanden i gymnasiet i 2006, og bandets navn har en finurlig historie bag sig, for på japansk skelner man ikke mellem r- og l-lyden og One OK Rock kommer af ”one o’clock”, der er en reference til det tidspunkt, bandet plejede at øve på i weekenderne. "One o'clock" er blevet til "one o'crock" og videre til One OK Rock.

One OK Rocks ottende og seneste album Ambitions fra 2017 gik direkte ind som nummer et på de japanske hitlister og solgte 250.000 eksemplarer den første uge. Teksterne er nu mest på engelsk, og lyden er blevet mere kommerciel, men kategoriseres stadig som poppunk med aner af bands som Linkin Park og Good Charlotte i sig. På Ambitions har bandet i øvrigt fornemt besøg af All Time Low-forsanger Alex Gaskarth, og på bandets pt. mest populære track på Spotify "Take What You Want" er det med 5 Seconds Of Summer som gæster.

Otte hårdtslående album i bagagen sammenlagt med det faktum, at One OK Rock er kendt for et meget energisk liveshow, sætter tårnhøje forventninger, når de japanske j-rockere gæster Pumpehuset den 9. december.
Lørdag
9. dec 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
180 Kr. + gebyr
?>