PUMPEHUSET Præsenterer
Omar Souleyman

Der er lagt op til en dansefest af episke dimensioner, når det syriske kultikon Omar Souleyman den 17. februar igen lægger København og Pumpehuset for sine fødder.

Omar Souleyman begyndte sin musikalske karriere som bryllupssanger, men har siden etableret sit helt eget virke som globalt danseikon og ikke mindst kongen af syrisk-inspireret festtechno. Efter bryllupssanger-delen af karrieren udgav Souleyman sit kritikerroste og Four Tet-producerede album Wenu Wenu i 2013 og har siden reddet på en bølge af feststemning gennem spillesteder og festivaler verden over. København har flere gange haft fornøjelsen af den altid traditionelt klædte Omar Souleyman og hans ikoniske blanding af vestlig techno og arabisk musik.

Når Omar Souleyman indtager Pumpehuset den 17. februar gør han det med fire studiealbum i ryggen og nærmest 10 års uafbrudte tours over hele kloden, hvorfor det selvfølgelig er på sin plads, at hun for første gang siden 2019 lægger vejen forbi København.

Support:

Ms. Aytara og Muskila, er 2/3 co-founders af festkollektivet Bukhar, som arrangerer klubaftenener i Købehavn med fokus på artister fra Sydvest Asien og Nord Afrika. Med edits af sange fra deres egne rødder, sørger de for dansegaranti inden Omar Souleyman går på.
Fredag
17. feb 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
275 Kr. + gebyr
?>