PUMPEHUSET Præsenterer
Of Mice & Men

Of Mice & Men vender tilbage til Danmark 9. april, når de holder metalcore-fest i Pumpehuset. Det californiske band, der startede karrieren i 2009, har netop spillet i Royal Arena, hvor de var support for giganterne Five Finger Death Punch og In Flames. Dette var dog ikke første gang, at de bed skeer med de helt store drenge, da de tidligere også har delt scene med bl.a. Metallica, Linkin Park, Slipknot og Queens Of The Stone Age. Det er ikke så overraskende, at de har opbygget en massiv fanbase, og har spillet flere hundrede udsolgte shows rundt omkring i verden.

Bandet har nummer ligget nr. 1 på Billboards Independent- og Hard Rock-liste, og de mere end 150 millioner afspilninger på Spotify vidner om, at Of Mice & Men tordner derudaf med lige så meget fart, som deres trommeslagers dobbeltpedaler.

Fansene er eksistentiel Of Mice & Mens musik, og de bruger publikums energi til at skrue op for intensiteten og bringe straight-from-the-gut-ærlighed til ethvert nummer. “There’s a magic element to music that you can’t ever gauge or quantify but that everyone can understand,” siger forsanger og bassist Aaron Pauley, “Even the most extreme music will bring people together.”

Tidligere i år teasede Of Mice & Men med nyheden om et album muligvis var på vej ved at udgive singlerne ”Unbreakable” og ”Back To Me”, som på seks måneder er blevet banket ud af spotify over 7 millioner Spotify gange og 5 millioner Youtube/VEVO-streams. Og nu, efter flere måneders venten, annoncerer bandet endeligt, at det nye album ”Defy” rammer hylderne 19. januar 2018.
Mandag
9. apr 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
230 Kr. + gebyr
?>