PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
The Ocean
Redwood Hill

"The Ocean er et band der bryder normer, konventioner og traditioner, når det kommer til metal. Og hold nu kæft, de gør det overbevisende!"

Sådan skrev det danske webmedie, Blastbeast, om The Oceans koncert på Roskilde Festival sidste sommer. Og det er unægtelig også svært at pinpointe ensemblet, der har rumsteret i den europæiske undergrund i mere end et årti.

Guitarist Robin Staps er i dag det eneste tilbageværende originalmedlem, og med ham som ankermand har gruppen på imponerende vis fusioneret sludge- og progressiv metal på en række dobbelte konceptværker, startende med ‘Fluxion’ (2004) og ‘Aeolian’ (2005).

Dengang hjalp en række gæstevokalister til, heriblandt Nate Newton fra Converge. Og han var også med på 2007’s ambitiøse ‘Precambrian’, hvor strygermusikere fra Berlins Filharmoniske Orkester endda gjorde udtrykket endnu mere episk og symfonisk.

The Oceans besætning er lige så flydende og svær at holde styr på som musikken, men siden 2009 har sangeren Loïc Rossetti dog været en fast del af kollektivet, og side om side med sangskriver Staps har han medvirket på alle udspil siden dengang.

‘Pelagial’ hedder bandets seneste. Konceptet om havbundens skumle vækst blev udsendt i april 2013; også dobbeltformat, både med og uden vokal. Og i maj er der for første gang mulighed for at opleve tonerne på en københavnsk klub, nemlig Pumpehuset.
Tirsdag
19. maj 2015
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
150 Kr. + gebyr
Redwood Hill
Placeholder image
?>