PUMPEHUSET og Live Nation Denmark Præsenterer
NSG

Pionererne af den britiske afro bashment-lyd, NSG, kommer til Pumpehuset til november.

NSG. Det er en simpel men bred forkortelse som drypper med potentiale. ”It’s a lifestyle, a movement” udtaler gruppen. Til at starte med stod NSG for No Sleep Gang, så stod det for Non Stop Grinding. I øjeblikket står det for Never Stop Growing, men det kan også ændre sig i fremtiden. Som Kruddz, der er med i NSG, forklarer: “That’s why they refer to the name’s meaning as a lifestyle – it echoes what’s happening to NSG in the present moment.

Gruppen afspejler de mest interessante dele af moderne musik fra UK: En livlig afro bashment lyd og en overlegen personlighed, forbundet i én gruppe, bestående af seks medlemmer Kruddz, Mxjib, Mojo, OGD, Dope og Papii Abz. NSG har boblet under overfladen sammen med producer Jae5 og J Hus. Allerede inden nogle af dem brød igennem, perfektionerede de deres lyd sammen. En lyd som fik navnet afro bashment og som efterhånden er begyndt at skylle ud i resten af verden.

NSG fik deres gennembrud med det dansevenlige track ’Yo Darlin’ fra 2017. Det var dog med albummet ’Roots’ fra 2020 at de fik deres største succes til dato. Singlen fra samme album ’Options’ feat. Tion Wayne har mere end 100 millioner streams og er deres største hit til dato. Fremtiden ser lys ud for NSG, som er i gang med at ramme toppen af deres potentiale. “Global domination, baby,” udtaler de. “Right now we’re loading up the artillery. We’re not looking on a United Kingdom thing, we’re looking on a global thing.” Never Stop Growing, som de siger, indtager Pumpehuset til november.

Support: Keeya + Kway + C.P
Mandag
21. nov 2022
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris inkl. gebyr
270 Kr.
?>