PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Nouvelle Vague

Koncerten er flyttet til den 30. september.

Det anerkendte coverband, Nouvelle Vague, tager deres nyfortolkninger af new wave-klassikere med til Pumpehuset.

Det franske new wave kultband, Nouvelle Vague, er muligvis et af de mest underholdende coverbands. Bandet blev skabt af de franske producere Marc Collin og Oliver Libaux og en lang række kvindelige sangerinde har medvirket, der sidenhen har opbyggede solide solokarrierer. Til koncerten i Pumpehuset vil Melanie Pain og Elodie Frege være at finde i Nouvelle Vagues line-up når de tager deres musikalske koncept med tilbage til Danmark.

Gruppens koncept består af at lave nyfortolkninger af klassiske new wave-sange med et pop-twist. Gruppen, der startede i 2004, har udgivet fire albums fra 2004-2010 og solgt mere end en million plader. Nouvelle Vague har bl.a. spillet på anerkendte steder som Londons Royal Albert Hall, L.A.’s Hollywood Bowl og Paris’ Olympia. Efter en pause udgav gruppen albummet ’I Could Be Happy’ i 2016 til anmeldernes begejstring. Udover fire numre de selv havde skrevet indeholdt albummet også fortolkninger af The Cure, The Ramones, Altered Images og The Cocteau Twins.

Til koncerten i Pumpehuset kan man forvente at høre klassiske sange såsom Joy Divisions ‘Love Will Tear Us Apart’, og The Buzzcock - ‘Ever Fallen In Love’, fremført i Nouvelle Vagues unikke Bossa Nova-stil.
Mandag
16. sep 2019
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
250 Kr. + gebyr
?>