PUMPEHUSET Præsenterer
Nosaj Thing
D Tiberio

Hiphopperne stjæler hans beats, indiefolket synger med på hans numre og det elektroniske miljø har kun rosende ord til overs for ham. Der er selvfølgelig tale om L.A.-produceren Nosaj Thing, der fredag den 17. maj giver koncert i Pumpehuset.
RBMA har taget en snak med Nosaj Thing om nogle af hans vigtigste inspirationskilder - lyt til programmet her!

Nosaj Thing, født Jason Chung, har drejet på knapper siden han var helt ung. Han begyndte for alvor at producere og arbejde med turntables allerede i en alder af 12. Udenom pladeselskaberne udgav han i 2006 debuten ’View/Octopus’, som scorede ham en kontrakt med det anerkendte amerikanske pladeselskab Alpha Pup Records, der i 2009 udgav hans anmelderroste første album ’Drift’. ”Gorgeously haunted... sonic Easter Eggs for a thousand listens” blev det blandt andet beskrevet på Pitchfork, inden det samme år toppede både iTunes, Bleep og Boomkats elektroniske charts.

Med ét remixalbum i ryggen og en lang række producer- og remixjobs for folk som Kid Cudi, Kendrick Lamar, Flying Lotus og The xx, udgav han i januar måned sit andet album ’Home’. Albummet forsætter, hvor ’Drift’ så smukt slap og denne gang har Chung også fået hjælp fra Chaz Bundick (Toro Y Mois) og Blonde Redheads Kazu Makino, der begge synger med på albummet.

Aftenens support leveres af landsmanden D Tiberio, der netop har skudt Chungs nye pladeselskab Timetable i gang med ep’en ’Lie’.Fredag
17. maj 2013
dørene åbner
21:00
Showet starter
22:00
Pris
150 Kr. + gebyr
D Tiberio
Placeholder image
?>