PUMPEHUSET Præsenterer
Nordic Urban Challenge​

Der er fest fra 22.00 - 03.00 medLars Vaular, Pato, Sukker Lyn, Eaggerstunn, Eloq, A-laget!

OBS: DER ER GRATIS ENTRE FOR ALT OG ALLE!
I forbindelse med den nordiske streetfestival, Nordic Urban Challenge, gæster Norges ukronede hiphopkonge Lars Vaular Pumpehuset på lørdag.


Nordic Urban Challenge har allerede et imponerende musikprogram, med alt godt fra både danske og nordiske kunstnere fra den urbane scene. Nu kan festivalen bekræfte en ny stor tilføjelse til programmet.


Der er tale om, ingen ringere end det 28-årige, norske stortalent Lars Vaular, som kommer fra Bergen og er en af Norges mest populære rappere. Han har flere guld- og platin plader i rygsækken, og selvfølgelig har han også modtaget og været nomineret flere Spellemandspriser, der i Norges version af Danish Music Awards. De seneste Spellemandspriser fik han i år, hvor han løb af med ”Årets Hiphop”- og den prestigefyldte ”Året tekstforfatter”- pris.

Han seneste udgivelse er blevet beskrevet som det bedste norske hiphop album til dato, hvilket er et sandt vidnesbyrd på at Lars, er Norges ukronet hiphop-konge!

Ud over Lars Vaular, overtager også Eaggerstunn, Pato, Sukker Lyn og Eloq scenen i Pumpehuset. Og som et ekstra ’cherry on the top’ gæster det norske hiphop kollektiv A-laget også Pumpehuset, og netop A-laget har Lars Vaular arbejdet sammen med flere gange. De er pt. aktuelle med deres norske Bærtur (bærplukning), hvor de solidt manifesterer den bergske raptradition rundt omkring i de norske storbyer.


Der er lagt op til en fest ud over det sædvanlige.
Nordic Urban Challenge er et nordisk stævne, hvor talenter fra hele norden dyster i rap, skate, breakdance og streetbasket.

De kæmper om at vinde 5.000 kroner og titlen som nordens største talent med international potentiale. I forlængelse af eventet er det muligt at opleve både kendte og ukendte kunstnere fra norden. Herunder LARS VAULAR, WAFANDE, KAKA, PHARFAR, EAGGERSTUNN, JONNY HEFTY & JØDEN, ELOQ, SUKKER LYN, PATO, DOKKEDAL, PHASE 5, JOHN VINCENT, JJ WILD, ULFUR ULFUR, A-LAGET, S.L.E.N.G, Dr Kieff, Tobi Crack, O'conner, Granity.
Lørdag
10. nov 2012
dørene åbner
22:00
Showet starter
22.00
Pris
Gratis Kr.
?>