PUMPEHUSET og Pumpehusets Byhave Præsenterer
Nordic Music Society label night

Pumpehusets Byhave åbner kl. 15:00 – Byhavekøkkenet AREPA AREPA åbner kl 16.00
Koncerter starter kl. 18:30
Fri entré

_____

Alfen
Siden debut-ep’en ‘Hungrende’ fra 2014 har Albertslund-rapperen Alfen rumsteret i det øverste vækstlag af dansk hip-hop. I 2015 vandt han både den danske samt den nordiske live-konkurrence Emergenza festival og Alfen er garant for et godt leveret sceneshow hvor rap og sang blot er en brøkdel af en performance som ellers byder på spacy synthesizer-soloer til melankolske jazzy klavermomenter til tunge beats og dans. Den 30 juni udgiver han første single fra Nordic Music Society. Den hedder ’Lædersko & Hat’ og er featuring selveste Peter Frödin. Og det er ikke helt tilfældigt at netop Peter Frödin gæster tracket, da Alfen er DKs eneste (erklærede) homo i hip-hop miljøet.

Facbook: www.facebook.com/Alfenkbh

Magnus Vil
Tilbage i 2015 og 2016, hittede Magnus Vil i de danske radioer med sange som ’Hey Homie’, ’Frihed’ og ’Ind i en Uber’. Med sin guitar og lyse falsetstemme, kombinerede han singer-songwriter med funkede elementer og klassisk pop, hvilket i september ’16 munde-de ud i EP-udgivelsen ’NAIV’. Nu er Magnus Vil snarligt single-aktuel igen, når han 1. september udgiver singlen "Ligner En Million" - der lyder af en milliard. Magnus Vil er kendt for at være en fantastisk liveperformer, der alene og kun bevæbnet med sin guitar, kan tryllebinde sit publikum med sine stærke sange og melodier.

Facebook: www.facebook.com/magnusvil

Khalidi
Khalidi er et nyt ungt navn på den danske RnB og EDM scene. 20-årige Khalidi er vokset op med Gospel og RnB og hans sangskole har været Youtube’s mange videoer, med de store gamle stjerner som lærermestrer. Der er dog ikke noget tilbageskuende over Khalidis egen musik. Førstesinglen ’Hold Me’, som udkom tidligere i år, bød på en ghetto-poppet EDM, der vekslede imellem en knivskarp falset og forvrængede voice-samples. D. 23. juni er Khalidi klar med sin 2. single ’Feeling Some Way’, der med sin nedbarberede signaturproduktion og Khalidi’s unikke stemme, skubber til de gængse grænser for hvordan moderne u-generisk RnB kan lyde. Det er iøvrigt Khalidis debutkoncert, og vi håber folket vil tage godt imod.

Facebook: www.facebook.com/KhalidiOfficial
Onsdag
16. aug 2017
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>