PUMPEHUSET Præsenterer
NORDIC CARNAGE FEST

Pumpehuset bliver forvandlet til folke/vikinge metalmekka, når vi d. 7. september 2013 præsenterer NORDIC CARNAGE FEST! Denne aften får vi nemlig besøg af folk metal bands fra både Danmark, Norge og Sverige, og festen vil naturligvis foregå i vanlig stil med 3 timers fri fadøl.

Vi starter ud med opvarming i Byhaven fra kl. 15.00, her kan du nyde en fadøl, metal på anlægget, benytte grillen og se middelalderkampgruppen Umbra giver lektioner i hvordan man for alvor slås med sværd og skjold.Danske Vanir, der siden 2011 har udgivet 2 fuldlængde albums på Mighty Music, står denne aften øverst på plakaten. Bandet har høstet gode anmeldelser både for udgivelser og livekoncerter, hvor de byder op til dans med en festlig folk metal, som naturligvis er præget af viser om vikingedruk, hor og slagsmål.

Faanefjell marcherer til Pumpehuset helt fra Kristiansand i Norge og har en lidt mere utraditionel tilgang til folk metal i forhold til de fleste bands indenfor genren. Bandet beskriver selv musikken som black folk metal og musikken bærer præg af aggressive black metal riffs, krydret med kraftfulde headbanger-grooves og melodiske folk passager.

Første band til Nordic Carnage Festen er svenske Grimner, der sidste år udgav deres roste debutalbum ”Färd”, og nu er klar til at invadere resten af verden med deres melodiske ørefængende folk metal.
Forbered jer på en energisk omgang vikingemetal med alt hvad der tilhører af sækkepibe, fløjte, mandolin og ægte Valhalla-drukstemning!
Lørdag
7. sep 2013
dørene åbner
21:00
Showet starter
21:00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>