PUMPEHUSET Præsenterer
Noisia Invites
Ed Rush + Hybris + Tim Driver + DJ Breakfast + DJ Klaus B + Hackstage

Lørdag den 28. februar gør internationalt klubkoncept eksklusivt stop i Pumpehuset, når Noisia Invites rammer Danmark for allerførste gang. Som navnet antyder står de hollandske bas-koryfæer Noisia bag klubkonceptet, der i anledningen af, at Noisias pladeselskab Vision Recordings fylder rundt næste år, rammer 10 europæiske byer med 10 kæmpe fester. Noisia Invites er kendt verden over for sin helt specielle og ukontrollerede atmosfære, hvor drum’n’bass for alvor kommer til sin ret. Her optræder Noisia som værter, kuratorer og står selv bag pulten, side om side, med et håndplukket udvalg af de førende, nyeste og allerstørste talenter inden for drum’n’bass. To gange tidligere har Noisia optrådt i Danmark for et totalt udsolgt Pumpehuset.

I København har Noisia inviteret de to drum’n’bass -stjerner Ed Rush og Hybris med sig. Ed Rush er kendt som en af de originale grundlæggere af scenen. Han var en af initiativtagerne til at bringe den tunge og mørke drum’n’bass tilbage på scenen og har for hver en ny udgivelse skubbet det til helt nye højder. Den tjekkisk-bosatte Amerikaner Hybris skubber ligeledes til grænserne for, hvordan drum’n’bass skal lyde. Det beviste han senest med debutalbummet  ‘Emergence’, der udkom tidligere i år på Noisia andet pladeselskab Invisible. Hybris har bosat sig i Prag fordi scenen udvikler sig eksponentielt i Østeuropa.

Selv er hollandske Noisia berømte og berygtede for deres unikke tekniske formåen og deres altid sindssyge live performance. Gennem de seneste år er Noisias popularitet vokset, og trioens numre fast indhold i pladetasker hos verdensstjerner som Skrillex, Labrinth, Deadmau5 og The Prodigy. Den hollandske trio forbliver dog uimponerede over den stigende succes og hylder i stedet deres musikalske rødder ved at signe og udvikle de nyeste skud på bas-stammen i deres egne pladeselskaber Vision, Division og Invisible. Noisia går deres sejrsgang over hele verden og når de ikke står bag deres Noisia Invites- klubaftener eller laver soundtracket til det nye Playstation-spil, basbomber de verdens største festivaler – lige fra Coachella til Amsterdam Dance Event.
Lørdag
28. feb 2015
dørene åbner
21.00
Showet starter
22.00
Pris
180 Kr. + gebyr
Ed Rush
Placeholder image
Hybris
Placeholder image
Tim Driver
Placeholder image
DJ Breakfast
Placeholder image
DJ Klaus B
Placeholder image
Hackstage
Placeholder image
?>