PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Noah Slee

Den 25. oktober danner Pumpehuset rammen om en regulær omgang musikalsk healing, når den new zealandske neo-soul og RnB-troldmand Noah Slee står forrest på scenen.

Noah Slee har tidligere prøvet kræfter med hitlister og bandtilværelsen, da han spillede i den reggaeficerede popgruppe Spacifix. Bandet ramte hitlisterne med den vanedannende “Sunshine Day” og gennembruddet ulmede, men blev desværre aldrig forløst.

Forløsningen er til gengæld godt i gang for Noah Slee som soloartist efter han i 2016 udgav EP’en “To Your Inner Hippie & Cos You Fly as Fuck”. Det er en EP, der emmer af moderne soul indpakket i delikat RnB - dog med plads til afstikkere til storladne popmelodier.

På debutpladen “Otherland” fra sommeren 2017 arbejder Slee eventyrlystent videre med neo-soulen og fremtidsRnB’en, og pladen er spækket med overlegne produktioner og eminent sangskrivning. Tag bare det sublime track “Radar”, der er en unik house-perle, der burde være på alle sommerplaylister, for den er umulig at ryste af sig igen. Eller “Dgaf”, hvor han er gået sammen med internetfænomenet med den smukke stemme, Shiloh Dynasti, og har kreeret endnu en ørehænger. Albummet er i det hele taget en tour de force ud i kunsten at skifte mellem uptempo-popbasker, frække soulskæringer og RnB med velproduceret kant.

Det bliver uden tvivl en sand fornøjelse at opleve Noah Slee gøre sangene fra “Otherland” og EP’en levende en efterårsaften i Pumpehuset.
Torsdag
25. okt 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
220 Kr. + gebyr
?>