PUMPEHUSET og live tonite Præsenterer
No Te Va Gustar

Latinamerikanske genrejonglører spiller sommeren ind i Pumpehuset

No Te VA Gustar fejrer 30 års musik med en episk international turné. Fra deres beskedne begyndelse i Uruguay i 1994 til at optræde for tusinder i mere end tyve lande, reflekterer NTVG over deres rejse. Deres kommende turné, "30 años", bliver en musikalsk milepæl, der fejrer den tidsløse kraft i deres sange.

Turnéen er en hyldest til kammeratskabet og den urokkelige støtte fra passionerede fans, som har gjort rejsen uforglemmelig. NTVG er kendt for deres fusion af rock med reggae, folk, murga og ska-påvirkninger. Med 10 studiealbum, et akustisk live-album, fem live-albums, en dokumentarer og en koncertfilm, har NTVG opnået 9 Latin Grammy-nomineringer. Nu vil de markerer tre årtier i branchen ved at fortsætter med at betage publikum med deres kraftfulde præstationer. Turnéen bliver fejring af deres berømte karriere, der minder fans om, hvorfor NTVG fortsat er et elsket inventar i musikscenen.

Den 22. juni får fans i Danmark endelig chancen for at opleve energien og spændingen NTVG's show (for alle aldre, ingen refusion). Gå ikke glip af denne mulighed for at se et af de mest ikoniske bands i latinamerikansk musikhistorie.

Lørdag
22. jun 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
466 Kr.
?>