PUMPEHUSET Præsenterer
Niki and The Dove

Niki & The Dove aflyser desværre begge deres koncerter i Danmark. Malin har øvre luftvejsinfektion, så hendes stemme er helt "væk". Vi afventer evt. ny dato for show på Pumpehuset. Billetter refunderes hvor de er købt.Det er gået hurtigt for Niki and The Dove. Først blev elektropop-duoen skrevet ind på BBCs anerkendte ”Sound of 2012”-liste, hvor de indtog en fornem femte plads.


Herefter skrev de under på en pladekontrakt med to yderst respekterede pladeselskaber Sub Pop og Mercury, som udgiver deres musik i både Europa og USA.

Og endelig udgav de i sommer debutalbummet "Instinct", som høstede gode anmeldelser i både ind og udland. Herhjemme tildelte Gaffa albummet 4/6 stjerner og skrev: ”Niki and The Dove dyrker i modsætning til sine kaloriefattige kolleger et ekstremt sanseligt udtryk, der opstår i samspillet med den svævende vokal og de mange små, tidløse detaljer i arrangementerne.” 

Nye elektropopstjerner
Niki and The Dove består af Malin Dahlström og Gustaf Karlöf. De bevæger sig hjemmevandt rundt i elektropoppen, og fik i 2010 deres helt store gennembrud da de udgav nummerne ”DJ Ease My Mind” og ”Under The Bridges”.

Disse fik massiv ros af blandt andre Sunday Times som kaldte numrene for ”The two greatest alt-pop songs of 2010", mens NME allerede på dette tidspunkt anbefalede duoen som de nye navne, som man skulle holde øje med.
Fredag
23. nov 2012
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris
160 Kr. + gebyr
?>