PUMPEHUSET og ICO Præsenterer
Night Lovell

Koncerten er rykket til den 13. marts. Billetter købt til denne koncert gælder også til koncerten 13. marts. Hvis billetten skal refunderes, kontakt venligst Ticketmaster, hvor billetten er købt.

Canadiske Night Lovell er en af de største rappere på undergrunds-scenen lige nu. Han har allerede en udsolgt Europa-turné i bagagen og nu er Night Lovell klar til at gentage successen, når han på sin næste turné lægger Pumpehuset ned 3. oktober

Night Lovell ligger på tærsklen til det helt store gennembrud. Den blot 20-årige rapper har på egen hånd skabt sin succes uden at være tilknyttet et label. Lovell gør tingene på sin egen måde og udfordrer standarderne.

Når Night Lovell giver koncert, går det ikke stille for sig. Rapperen er blevet kendt for sine højenergiske optrædener, der sjældent er set lignende. Hans track record vidner om, at Lovell, med sit mørke energiske udtryk, er på nippet af det store gennembrud.

Til oktober åbner Pumpehuset dørene op til en eksplosiv koncert, hvor energien sprænger loftet og publikum er inviteret til at danse med.
Onsdag
3. okt 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>