PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Night Lovell

Listen af prominente, canadiske pop- og hiphop-stjerner er lang og tæller navne som Drake, The Weeknd, PARTYNEXTDOOR og Killy. Den næste i rækker kan meget vel være den fremadstormende hiphop-artist Night Lovell, som du kan opleve live i Pumpehuset til oktober.

Den 25-årige Ottawa-fødte Night Lovell udgav sit seneste album med titlen ’Just Say You Don’t Care’ på G59 (pladeselskabet bag artister som ($uicideboys, Shakewell, Ramirez og Germ) i maj 2021. Albummet var opfølger til hans kritikerroste ’Godnight Lovell’ fra 2019, som indenfor det første år havde mere end 160 millioner streams på Spotify alene. Night Lovell kombinerer et fortryllende flow med en dyb basstemme, og er en mester til at formidle den mørke atmosfæriske stemning i sin eksperimentelle hiphop sound. Night Lovells debutalbum ’Concept Vague’ indeholdt singlehittet ’Dark Light’, som fik millioner af streams, og var med til at skærpe G59s opmærksomhed og interesse. Han fangede også nogle af de mest indflydelsesrige nordamerikanske mediers interesse, deriblandt Pigeons and Planes, Pitchfork og Rolling Stone. På hans seneste to europæiske turnéer udsolgte han som headliner 28 shows i 32 lande (bl.a. Moskva, Amsterdam, Milano, Berlin med flere).

Med 700K instagram følgere, over 650 millioner Spotify streams, og mere end 200 millioner YouTube views til dato samt en JUNO Award nominering, er Night Lovell stævnet ud for at få verdensherredømmet på hiphopscenen. Vi glæder os til at byde ham velkommen tilbage på Pumpehusets scene, hvor hans danske fans, nye som gamle, skal opleve hans højenergiske og populære liveoptrædener. I marts 2019 besøgte Lovell Pumpehuset for første gang og det gik ikke stille af sig.
Onsdag
5. okt 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
235 Kr. + gebyr
?>