PUMPEHUSET og ICO Concerts Præsenterer
Nico & Vinz

Norske Nico & Vinz, der blander electropop og afrobeat, har grovhittet verden over med sangen 'Am I Wrong?'. Til februar kommer succesduoen endelig til København.

Nico & Vinz, der indtil for to år siden hed ENVY, består af Kahouly Nicolay "Nico" Sereba og Vincent "Vinz" Dery. I 2014 udgav de debutalbummet under deres nye alias, og førstesinglen ’Am I Wrong?’ gav dem straks et stort internationalt gennembrud.

Singlen strøg direkte til tops og gik guld herhjemme på download-listen. Duoen har netop fulgt op på succesen med EP’en ’Cornerstone’, der er indspillet i Los Angeles og består af fem singler, som spænder lige fra pop, indie og elektronisk dance til alternative soul.

Den nye single hedder, 'That’s How You Know’ og tæller prominente gæster som Kid Ink og Bebe Rexha, og afspejler en mere humoristisk side af Nico & Vinz. Nummeret har på blot tre måneder opnået 41 millioner afspilninger på Spotify.

Nico & Vinz har tidligere turneret med Usher, Bruno Mars og Taylor Swift, og det er endda blevet til en optræden i Det Hvide Hus, hvor deres musik også røg på Husets officielle playliste. Til februar er det dog et andet hus, nemlig Pumpehuset, der danner ramme for duoens optræden i København.
Tirsdag
23. feb 2016
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
220 Kr. + gebyr
?>