PUMPEHUSET og Fringe Jazz Fest og JBL Music Præsenterer
Niclas Bardeleben's Tribute to The Meters feat. Tanio Hingle

Køb partoutbillet til ALLE koncerter under Fringe Jazz Fest i Pumpehuset HER.The Meters er uden tvivl et af de mest betydningsfulde, mest funky og mest oversete bands i musikhistorien. Denne aften vil de dog blive hyldet som de hyldes bør, når Niclas Bardeleben og hans kumpaner træder op på scenen i Pumpehuset med en funkfest af en hyldest til Art, Leo, George og Zig!

Niclas Bardeleben har allieret sig med nogle af de bedste musikere i Danmark, og for at fuldende et allerede imponerende line-up, støder også Mardi Gras indian og percussionist, Tanio Hingle, til i fuld Mardi Gras Indian suit.

I 1965 mødtes 4 unge mænd fra New Orleans og dannede hvad der skulle vise sig at blive et af de vigtigste bands i det 20. århundrede - The Meters. Gennembruddet kom i 1969 med nummeret "Cissy Strut". Siden fulgte en håndfuld andre hits, men det var som husorkester på Allen Toussaints pladeselskab, Sansu Enterprises, at de for alvor skrev historie som backing band for folk som Dr. John, Lee Dorsey, Labelle og et hav af andre legender. De er bredt anerkendt som nogle af de sande pionerer indenfor funk, og deres grooves hører til nogle af de mest samplede i verden.

LINEUP: Niclas Bardeleben (dr,vcl), Bo Møller (g), Kjeld Lauritsen (org), Henrik "SP" (b), Tanio Hingle (perc,vcl)
Torsdag
13. jul 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
108 Kr.
?>