PUMPEHUSET Præsenterer
Nick Waterhouse

Den 25-årige Nick Waterhouse er muligvis født i et forkerte årti. I hvert fald klæder amerikaneren sig, som var han med i Mad Men-serien, og samtidig excellerer han i en R’N’B-retrolyd, som man kender den fra 1950’ernes USA.

En lyd som har sine rødder i New Orleans, Detroit og Memphis. Noget man ikke er i tvivl om, når man hører Nick Waterhouse fremføre sine egne numre. Som han selvfølgelig indspiller med slidte kontrabasser og guitarer på 50’er-analoge båndmaskiner, i et studie som Phil Spector og Beach Boys brugte, for at få den helt rette lyd.

Nick Waterhouse tager fat i en musikalsk epoke, som ikke har fået så stor opmærksomhed. Endnu. For mens mange utallige musikere intenst har dyrket 60’ernes Motownlyd, har Waterhouse altid haft et andet fokus.

Flankeret af en solid blæser sektion, smukke korsangere og en super tight rytmegruppe ind- og overtager han scene efter scene. Leverer fremragende koncerter, hvor tilstedeværelsen af musikalsk talent og spiller fremkommer som en logisk del af enhver koncertoplevelse

De amerikanske musikmedier har for længst spottet Waterhouse-talentet og roser ham til skyerne for lyden, stilen og kompromisløshed. Det er netop musikalske magie, der opstår i samspillet mellem disse elementer, som er Nick Waterhouses unikke vartegn. Noget man bør unde sig selv at opleve, når den nye retro rythm and blues-geni gæster Pumpehuset d. 19. november.
Mandag
19. nov 2012
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
120 Kr. + gebyr
?>