PUMPEHUSET og Blastbeast Præsenterer
The New Shit Showcase vol. II

Efter publikumssuccesen i Pumpehuset tilbage i januar 2014, hvor 6 helt nye og unge bands prøvede kræfter med Pumpehuset’s scene, kan vi ligeså godt få det ud med det samme:

Blastbeast’s The New Shit Showcase-konceptet er for alvor i live og vender stærkt tilbage i 2015, hvor 6 nye stærke bands vil betræde Pumpehusets scene til The New Shit Showcase vol. II ! Datoen er sat!  Sæt X i kalenderen lørdag d 10/1 2015!

Søren Weiss Kristiansen fra Blastbeast.dk :
Vi var meget nervøse for hvordan den første udgave af showcasen i Pumpehuset ville forløbe. Kunne man overhoved samle nok folk til en så stor scene som Pumpehuset jo er, med fuldstændig nye bands over hele linjen. Heldigvis viste det sig, at publikum støttede op om arrangementet i så stor en grad, at jeg nærmest ville kalde det en regulær publikumsmagnet. 300 gæster overværede 6 bands mange slet ikke kendte på forhånd, og det er uden et konkurrence-element! Sikke en fest det var!

Nu prøver vi igen i 2015 og jeg er sikker på, at de bands Alexander og jeg får valgt ud på Blastbeast kommer til at slå benene væk under metal-Danmark!

Vi er utrolig glade for at Pumpehuset har været så hurtig ude og sagt GO for endnu en omgang The New Shit Showcase!
Der er noget at se frem til i løbet af året og så ses vi i Pumpehuset til januar 2015!

Line-up:

Pataus (moderne dødsmetal)

Serpents Lair (black metal)

Crassus (thrash/prog metal)

Odonata (tech/prog metal)

Gaia Official (doom)

EVRA (hardcore)
Lørdag
10. jan 2015
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
70 Kr. + gebyr
?>