PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
New Hope Club

Fremtiden ser lys ud for det unge popband, New Hope Club, der giver deres første koncert i Danmark til juni, når de rammer Pumpehuset.

New Hope Club består af Reece Bibby, George Smith og Blake Richardson, og  bandet, der kommer fra Storbritannien, laver moderne pop med fængende hooks og catchy produktioner. De har bygget en loyal fanbase på baggrund af sangene ’Start Over Again’, ’Fixed’ og ’Medicine’, der har ramt mere end 20 millioner streams på Spotify alene, og de har op mod fire millioner følgere på de sociale medier. På den digitale front kører det på skinner for New Hope Club, og nu er det klar til at vise hvorfor, når de endnu engang drager på tour.

På trods af en gennemsnitsalder på kun 19 år, har New Hope Club formået at opbygge en god omgang live-erfaring på verdensturnéer med The Vamps og Sabrina Carpenter. Nu er de klar til at spille deres første omgang headline-shows. De har allerede to udsolgte koncerter i O2 Shepherds Bush Empire i London i kalenderen og til juni er det Pumpehusets tur til at blive indhyllet i deres sprøde poplyd.
Fredag
21. jun 2019
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
170 Kr. + gebyr
?>