PUMPEHUSET Præsenterer
Neon Priest x Lyra Valenza


Koncerten er udsat til den 31. marts 2022 - billetkøbere modtager direkte besked fra billetudbyderen.

Neon Priest & Friends headliner Pumpehuset den 10. februar 2022. Aftenen bliver et udstillingsvindue for cremen af danmarks upcoming elektroniske musik med Lyra Valenzas ekslusive AV-show, Neon Priests hårdtslående live-performance og tech-DJs til langt ud på natten. Det københavnske musikselskab 100blaa kuraterer aftenen, og vil løbende offentliggøre flere DJs og gode ekstra-overraskelser.

LYRA VALENZA
Energisk, euforisk og med masser af samples må være den korte beskrivelse, der kan plastres på Lyra Valenza, som er en dynamisk duo bestående af Jens Konrad og Hjalte Lehman. De to fyrer udstrækker techno-termen med et ekstremt højt energiniveau and vildt mange samples for på den måde at kreere en mutation af post industrielle soundscapes and atmosfæriske melodier. Hos Lyra Valenza bliver man ikke spist af med basic "four-to-the-floor", men snarere elementer fra grime, jungle, juke/footwork, trance og pop. Det er hårdtslående techno men også obskur ambient i én og samme pakke med masser af oomph.
NEON PRIEST
Neon Priest ligger i førerfeltet hos Københavns blomstrende upcoming-scene med deres take på neo-elektronisk popmusik. Et unikt take som ikke lyder som andet samtidsmusik fra Skandinavien lige nu hvad enten du lytter i undergrunden eller mainstream-musikken. Neon Priest smelter pop med ethvert tænkelig aspekt af elektronisk musik, fra ambient til harsk noise. Man kan kalde deres lyd for melankolsk urban industriel hyperpop. Neon Priest skriver, producerer og mixer selv deres musik og Neon Priests live-performances er energiske og organiske, hvor tætpakkede rytmer og manipulerede vokaler inviterer publikum ind i et eksplosivt musikalsk univers.


Torsdag
10. feb 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
190 Kr. + gebyr
?>