PUMPEHUSET og Bullet Booking Præsenterer
Nelson Can

Fri entre fra 23.30 til efterfest med Theodor Clausen!

Gennem de sidste fem år har Nelson Can turneret det meste af Europa rundt og varmet op for internationalt anerkendte bands som bl.a. Royal Blood og The Black Keys, lagt musik til alt fra Zentropa-film og Volkswagen kampagner til H&Ms butiksplaylister, de er blevet bandlyst i Kina, remixet af Kasper Bjørke, har haft en række singler i rotation på P6, spillet i Go'morgen Danmark, har fået rosende ord med på vejen i både hjemlige medier som GAFFA og Soundvenue og større internationale musikmedier som DIY Magazine, NME og Rolling Stone Magazine i både USA, Spanien og Tyskland.

Bandet, som netop er hjemvendt fra en mindre turné i Finland, udgiver i slutningen af april den nye single Move Forward, der er frontløber til deres kommende EP. Bandet kommer derfor til at være i vanlig topform, når de drager ud på Danmarksturné i oktober. Turnéen kommer til at gå igennem Silkeborg, Aalborg, Århus, Odense og København.

Nelson Can har tidligere gjort sig bemærket for deres særdeles energiske og vilde koncerter og GAFFAs udsendte, som var med Nelson Can på turné i Spanien i efteråret, kunne berette at "selvom Nelson Can har haft en længere spillepause, virker de i dén grad selvsikre, charmerende og fyldt med energi, og de får på rekordtid tid lavet teateret om til en svedig rockklub, hvor der nu virker næsten udsolgt." Mikkel Falk Møller, GAFFA.

Support: Samzara
Samzara er et alternativt rockband, der er kendetegnet ved deres energiske og kraftfulde optrædener. Melodierne er fængende, mens det musikalske udtryk ligger i mellem en rå melankoli og en atmosfærisk støj. Selvom fødderne er solidt plantet i den jyske muld, så er visionen at overføre spilleglæden, stemningen og følelserne fra studie til scene, og dermed give publikum en følelse af, at de her drenge både kan og vil.
Fredag
20. okt 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
145 Kr.
?>