PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
NEFFEX

Den ekstremt produktive duo, NEFFEX, tager deres sprøde EDM med til Pumpehuset i efteråret. Den Los Angeles-baserede EDM-gruppe NEFFEX er en duo der er sat sammen af barndomsvennerne Bryce Savage (vocalist) og Cam Wales (producer). De startede NEFFEX i 2017, da de besluttede sig for at udgive en ny sang hver onsdag. Kampagnen blev kendt som ’100 songs in 100 weeks’ og sangene bestod af en unik blanding af rock, hip-hop og EDM.

Kampagnen og deres unikke lyd skød NEFFEX mod hurtigt at opnå mere end 800 millioner samlede streams på tværs af streamingplatforme og de byggede en kult following som de kalder en ”ungdomsbevægelse for frihed”. De fokuserer på at motivere og inspirere andre for at stå imod livets udfordringer og jagte sine drømme. Med deres debut-EP og første headline tour, fortsætter Bryce Savage og Cam Wales med at opfordre lyttere til at leve livet til fulde og aldrig give op på deres drømme mens duoen fortsætte med at udleve sine.

The extremely productive EDM-duo NEFFEX brings their super crispy sound to Pumpehuset in Copenhagen on the 24th of October 2019.

 
Torsdag
24. okt 2019
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
185 Kr. + gebyr
?>