PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Neck Deep

Pop-punk bandet fra Wales gæster København til efteråret og byder på en ny twist af den populære genre. Neck Deep er en del af den genopstående poppunk-bølge og er stærkt inspireret af navne som Fall Out Boy, New Found Glory og Sum 41.

Bandet er startet i 2012 af forsanger Ben Barlow og guitarist Lloyd Roberts. Efter at have eksperimenteret med lidt udgivelser online, udgav de deres første EP, "Rain", samme år. Barlow og Roberts valgte at udvide bandet og fangede nye medlemmer fra den lokale musikscene. Matt West kom ind på guitar, Fil Thorpe-Evands på bas og Dani Washington på trommer.

Deres anden EP, "A History of Bad Decisions" (2013), tiltrak sig en del opmærksomhed og hjalp dem til USA med deres første internationale shows. Deres fede liveoptrædener resulterede i kontakt fra en række store pladeselskaber og sommeren 2013 blev Neck Deep signet hos Hopeless Records. 
Et par måneder senere udkom debutabummet Whishful Thinking. Albummet blev vel modtaget og bandet tilbragte det meste af 2014 på tour i England og USA, både som support for We Are In The Crowd og Knuckle Puck og med et smut forbi Vans Warped Tour.

Efterfølgeren til debutalbummet, blev LP’en Life’s Not Out To Get You, udgivet i august 2015.
Lørdag
21. okt 2017
dørene åbner
18.00
Showet starter
19.00
Pris inkl. gebyr
225 Kr.
?>