PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Ne Obliviscaris

Et af Australiens førende extreme progressive metalbands, Ne Obliviscaris, tager på 20-års jubilæums-tour hvor de kommer til Pumpehuset.

‘Exul’ er titlen på det fjerde album fra det australske extreme progressive metalband Ne Obliviscaris. Albummet, der er sat til at udkomme til marts, indkapsler bandets genrevridende etos. Deres patenterede kombination af følelser og skønhed slår hårdere igennem end nogensinde før, især når violinstykkerne elegant glider rundt om guitar riffs. Dualiteten af forsanger Charles’ rene vokal og Xenoyrs growls er stadig det narrative anker. Dette er løfter deres sofistikerede sange op i topklassen når det kommer til komposition.

I 2023 bliver bandets kommende tour deres største fokus. Her drager de ud på en headline tour, der vil bringe dem til nye lande de aldrig har spillet i før. Deres tilbagevenden til live shows, og udgivelsen af ’Exul’, falder sammen med bandets 20-års jubilæum. Ne Obliviscaris, der har været et af Australiens førende extreme metal bands i løbet af denne årrække, er enormt taknemmelige og glæder sig nu til at fejre det sammen deres fans.

Support: Asymmetric Universe

Special guest: Persefone
Onsdag
10. maj 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
19:30
Pris
200 Kr. + gebyr
?>