PUMPEHUSET og Roots Harmonics Band og Youngblood Sound Præsenterer
Natasja Memorial 2014

Det er en stor ære for Pumpehuset, Roots Harmonics Band & Youngblood Sound at præsentere Natasja Memorial 2014.
I år er der i samarbejde med Natasja Fonden valgt at afholde en sangkonkurrence for at sætte fokus på upcoming reggae kunstnere i Danmark. Følgende 3 sange er blevet udvalgt til at optræde d. 21 November i Pumpehuset:

Ania - Har du Aldrig
Rune Kuda - Dit Navn (Ringer Ud)
Swaginas - Nu Vender Det.

Udover sangkonkurrencen kommer følgende artist og optræde:

Norrisman:
En af de absolut dygtigste og vigtigste kunstnere i den Jamaicanske rasta reggae/dancehall bølge, der opstod sidst i 90erne med kunstnere som Capleton, Sizzla, Jr Kelly, Anthony B osv. Forvent høje knæløft, flyvende dreadlocks og en solid performance.

U Brown:
Den legendarisk dancehall sanger, som var del af den generation der startede det, vi i dag kender som Dancehall, Rap og Hip Hop. U-Roy, Big Youth, Dennis Alcapone, Prince Jazzbo, I-Roy og U-Brown er nok de meste kendte fra deres tid og nævnt i samtlige hip hop bøger for deres nyskabende flow og rim, der kom frem tidligt i 70erne.

Pharfar, Wafande & Kaka
Hovederne bag Donkey Sound, kendt i det meste af Danmark af alt og alle. Med radio hits som "La Mig Rulle Dig", "Gi' Mig et Smil" og mange flere har disse drenge set godt det meste. Pharfar er derudover også kendt som del af gruppen Bikstok Røgsystem og var producer for Natasjas 3 albums samt et hav af udenlandske reggae artister.

Etzia:
Sveriges nye reggae og dancehall håb Etzia er lyden af i dag. Født i New York, med en far fra Trinidad og opvækst i Sverige, kan man forvente et show mere flere forskellige kulturer og stile. Et stort talent der allerede har lavet sange med bl.a. Collie Buddz, Charly Black og mange flere.

Cisilia:
Den unge danske sangerinde Cisilia med rødder i Marokko og Makedonien, er Danmarks nye stjernestøv. Med P3s Uundgåelige og en efterfølgende A-rotation, har singlen "Ring Den Alarm" steget til top 5 mest spillede singler i radioen. På trods af hendes unge alder har denne pige bevist flere gange at hun kan stå på en scene, hvor hun bl.a. har varmet op for Wafande og andre.

Alle Kunsterne ville blive backed af Roots Harmonics Live band

DJ's:
Youngblood Sound, Universal Sound + flere
Fredag
21. nov 2014
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
130 Kr. + gebyr
?>