PUMPEHUSET Præsenterer
Municipal Waste

Municipal Waste har desværre aflyst deres kommende tour, hvilket betyder, at der ikke bliver nogen thrash-fest i Pumpehuset den 5. august. Billetkøbere refunderes automatisk af Billetto.

Et af klodens festligste thrash-bands, Municipal Waste, rammer Bombehuset den 5. august til hvad der bliver en smadderfest af dimensioner.

Municipal Waste med Tony Foresta og Ryan Waste som kernemedlemmer har siden 2001 insisteret på at holde liv i ånden fra 80’ernes crossover-scene. En scene som bl.a. D.R.I., Void og mange flere skabte ved at fusionere thrash metal med hardcore punk. Resultatet blev metallens svar på Frankensteins monster, hvor thrashens chuggende riffs og temposkift bliver syet sammen med hardcore punkens kradsbørstige aggressivitet. Municipal Wastes crossover-smadder rammer plet alle de rigtige steder med den ene parade efter den anden af fræsende headbanger-riffs, aggressive mandskor og masser af humor.

Bandet fik for alvor vind i sejlene med Earache-udgivelserne 'Hazardous Mutation’ og 'The Art Of Partying’ fra hhv. 2005 og 2007, og bandets liveoptrædener har altid tiltrukket gigantiske moshpit-infernoer, der i kombination med heftig ølbong-action på scenen, må siges at være opskriften på den perfekte thrash-koncert. Sidst de spillede i Danmark var til Copenhell i 2019, mens de også tidligere har nedlagt Pumpehuset tilbage i sommeren 2012. Vi glæder os i hvert fald til, at Municipal Waste igen krøller Pumpehuset sammen.
Onsdag
5. aug 2020
dørene åbner
20.30
Showet starter
21.00
Pris
180 Kr. + gebyr
?>