PUMPEHUSET Præsenterer
Mr. Carmack (live)

Mr. Carmack er en beatmager uden sidestykke. Hans produktioner er af en anden verden, og går rent ind, hvis du har bare en my passion for hiphop eller elektronisk musik. Den LA-bosiddende amerikaners voksende musikalske omdømme er ikke resultatet af hurtig og overfladisk mediehype, men frugten af masser af hårdt arbejde og beatnørderi.

Mr. Carmack er hængslet, der forbinder dance og hiphop, og det er i netop den gråzone mellem genrerne, hvor han har det allerbedst. Der er plads til trap, ambient, nu disco, hårde bangers og chillede numre med bedøvende synthflader. Det er simpelthen kun fantasien, der sætter grænser. Eller som han selv formulerer det om sin kreative proces med samples: “If I like the sound, but it’s not completely right, then I’ll make it right”. Det er præcis, hvad Mr. Carmack gør. Han sætter sjældent en musikalsk fod forkert og han siden 2013 leveret musik til hele følelsesspektret.

Det kreative instinkt hos Mr. Carmack fejler i hvert fald ikke noget og det samme kan siges om produktiviteten for hans spytter jævnligt tracks ud via diverse platforme og samarbejder. Han har turneret verden over, spillet gigantiske festivaler og delt scener med Hudson Mohawe, Just Blaze, Cashmere Cat og Diplo. Noget tyder på, at han ufortrødent fortsætter opstigningen til beatmager-superligaen, og den 27. oktober kan man få syn for sagen i Pumpehuset, når den svedigste lørdagsfest hostes af Mr. Carmack.
Lørdag
27. okt 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
170 Kr. + gebyr
?>