PUMPEHUSET Præsenterer
Motorpsycho
The Vintage Caravan + Papir

Er du nede med Sonic Youth, bizarre guitartunings og jazzede interludes? Så er Motorpsycho med garanti din kop psych-rock the.


Den norske trio har efterhånden været på scenen et kvart århundrede og må siges at være godt velbevandret i rockgenren, som de på skizofren vis har blandet med metal, grunge, pop og jazz op gennem 90’erne og 00’erne.

Rent stilmæssigt ved du aldrig, hvor du har Motorpsycho og én ting er sikkert; Nordmændene giver ikke en fuck for traditionelle sangstrukturer, samtidig med at de ikke bruger unødvendig tid på at finpudse deres syrede rock, hvilket har resulteret i et imponerende stort bagkatalog.

Mindst ligeså imponerende er deres renommé som udsvævende og syret liveband, hvilket du selv kan opleve når motorpsychopaterne rammer Pumpen til juni.

Dobbeltsupport af The Vintage Caravan (IS) og Papir (DK)

Support: Papir
'Papir har over den seneste årrække manifesteret sig på både den danske såvel som udenlandske musikscene ved deres lunefulde og på sin vis umoderne tag på instrumentalrock. Papir udgav deres 4. LP ’IIII’ i februar på El Paraiso Records, der også huser Causa Sui, Jakob Skøtt, m.fl.'

Support: The Vintage:

Islandske The Vintage Caravan er kendt for deres energiske sceneperformance og har været aktive de sidste fem år. Bandet har sluppet 2 EP'er siden 2011 og er blevet signet til et af Islandsk største labels, Sena. The Vintage Caravan henter deres inspiration fra  60'erne og 70'ernes rock, tilført bandets sublime attitude og et moderne tvist.
Onsdag
11. jun 2014
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
170 Kr. + gebyr
The Vintage Caravan
Placeholder image
Papir
Placeholder image
?>