PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Moon Duo

Den psykedeliske dronerockduo Moon Duo er aktuelle med deres fjerde studiealbum, ’Occult architecture Vol 1’ den 3. februar, første kapitel af en todelt udgivelse om kosmisk harmoni. Til foråret kommer de tilbage til København og giver koncert på Pumpehuset den 29. marts.

Moon Duo er et gennemført cool band i ordets kærligste betydning. Som partnere i både livet og musikken, lader Wooden Shjips-medlem og guitarist Ripley Johnson og keyboardist Sanae Yamada musikken komme til live i deres kælder i Portland, og fortryller livepublikummer med spændingsfyldte, krautede liveshows. På ’Occult Architecture Vol 1.’ som bliver en del af en todelt udgivelse, udforsker de harmonien mellem lys og mørke og årstidernes skiften. Igen er albummet blevet til i hjemmet i Portland, hvor de har snuset til sig af inspiration fra den nordvestamerikanske natur og trukket på deres foretrukne literære præferencer. Sonisk bliver de i det dronende hypnounivers som vi alle elsker dem for, men har endnu engang skiftet ham og styrer i større grad mod kosmiske tinder og glinsende synthflader.

Moon Duo har altid været fascineret af verdenen mellem himmel og jord, geometriske sammenhænge og kosmiske systemer. En fascination som det danske publikum i den grad har taget til sig. Deres sidste album ’Shadow of the Sun’ bragte dem hele tre gange til København, til et udsolgt Stengade, to udsolgte koncerter på Drone og i år til Copenhagen Psychfest, hvor de lukkede ballet med et visuelt dragende og spektakulært liveshow. Det er en fornøjelse at præsentere duoen endnu engang med nyt ambitiøst materiale på Pumpehuset.
Onsdag
29. mar 2017
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
180 Kr.
?>