PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Monster Magnet
Scorpion Child

Amerikanske Monster Magnet er først og fremmest mestre i tonstung stoner-rock med masser af referencer til hård rock og metal, men er ikke bange for også at eksperimentere med eksempelvis psykedelisk rock. De har ved flere lejligheder, også her i Danmark, bevist deres ry som et stærkt live navn, med den karismatiske Dave Wyndorf i front, blandt andet på COPENHELL-festivalen i 2014.

Selvom Monster Magnet i begyndelsen af oktober udgav albummet ”Cobra And Fire (The Mastermind Redux)”, som de selv kalder for en ”alternativ lytteoplevelse” af deres 2010 album Mastermind, er det ikke det album, de har valgt at turnere med til foråret. Den 29. januar udsender Spinefarm Records/UMG nye remasterede udgaver af bandets klassiske A&M albums “Superjudge”, “Dopes To Infinity”, “Powertrip” og “God Says No” med masser af bonusmateriale og nye album noter i samarbejde med Dave Wyndorf. Hvert album udgives på 2LP og 2CD, med mindst den ene LP side med bonusmateriale, og den anden cd i hvert sæt udelukkende med bonus indhold. For at fejre disse albums tager Monster Magnet på tour i marts med A&M Celebration Tour.

"Hey hey! We're happy to be touring the A&M albums and hope to get into some deep cuts as well as the more obvious crowd pleasers. A lot of these songs have never been performed live
and that makes it exciting for us and hopefully you too!


Rock on - Dave"
Lørdag
12. mar 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
245 Kr. + gebyr
Scorpion Child
Placeholder image
?>