PUMPEHUSET og Havana Club Præsenterer
Mojito Embassy

Den cubanske romproducent Havana Club kickstarter sommeren med lækre cocktails til folket, når de i juni slår dørene op for en autentisk cubansk oplevelse i Pumpehuset i København. Oplevelsen hedder Mojito Embassy og er en sprudlende cubansk markedsplads, hvor danskerne kan dufte, danse og sanse smagen af Havana.

Duften af mynte, smagen af cubanske cocktailkreationer og varme latinorytmer, der gør dig blød i knæene. Oplev Cuba i København, når Havana Club åbner op for Mojito Embassy – en international oplevelse for cocktailelskere og livsnydere, der aldrig før er set på dansk grund.

Mojito Embassy er en hyldestfest til den originale cubanske Mojito. Festen foregår i Pumpehuset, der i løbet af tre sommerdage i juni vil være omdannet til en regulær cubansk markedsplads – med fri entré.

Omgivet af frisk mynte og limefrugter, kan gæsterne ikke bare smage den ægte cubanske Mojito, lavet af de cubanske professionelle bartendere los cantineros, men også selv prøve kræfter med kreationen af den perfekte cocktail under kyndig vejledning. Der vil selvfølgelig blive spillet op til dans med cubanske rytmer leveret af live-kunstnere, der garanterer at temperaturen stiger et par grader tættere på det cubanske klima. Lørdag d. 15. juni udvides arrangementet til cubansk gadefest med helstegt pattegris, professionelle dansere, cubansk DJ og udendørs bar i området foran Pumpehuset.

Mulighederne er uanede. Hvad end du vil snuse, smage, lære mere eller blot have en anderledes oplevelse. Vi glæder os til at se dig!

Fra kl. 18:00-02-00
kl. 18.00 - 21.00 (Street party uden for Pumpehuset)
To Cubanske live Reggaeton bands
Koncert start kl. 18.00
La Empreza og Papo Record
Hele to fantastiske gruppe med cubaner fra både Danmark og Sverige
Kl. 19.30 Hot danseshow ved elever fra Elstudio.dk

Kl. 21.00 - 02.00 (Indenfor i Pumpehuset)
Live band - Kuku Agami spiller 2 x1 time (Kl.21.00 + 23.00)
Live percussion ved Javier - Cubansk - DJ Ramon
Lørdag
15. jun 2013
dørene åbner
18:00
Showet starter
Pris
Gratis Kr.
?>