PUMPEHUSET og Havana Club Præsenterer
Mojito Embassy

Den cubanske romproducent Havana Club kickstarter sommeren med lækre cocktails til folket, når de i juni slår dørene op for en autentisk cubansk oplevelse i Pumpehuset i København. Oplevelsen hedder Mojito Embassy og er en sprudlende cubansk markedsplads, hvor danskerne kan dufte, danse og sanse smagen af Havana.

Duften af mynte, smagen af cubanske cocktailkreationer og varme latinorytmer, der gør dig blød i knæene. Oplev Cuba i København, når Havana Club åbner op for Mojito Embassy – en international oplevelse for cocktailelskere og livsnydere, der aldrig før er set på dansk grund.

Mojito Embassy er en hyldestfest til den originale cubanske Mojito. Festen foregår i Pumpehuset, der i løbet af tre sommerdage i juni vil være omdannet til en regulær cubansk markedsplads – med fri entré.

Omgivet af frisk mynte og limefrugter, kan gæsterne ikke bare smage den ægte cubanske Mojito, lavet af de cubanske professionelle bartendere los cantineros, men også selv prøve kræfter med kreationen af den perfekte cocktail under kyndig vejledning. Der vil selvfølgelig blive spillet op til dans med cubanske rytmer leveret af live-kunstnere, der garanterer at temperaturen stiger et par grader tættere på det cubanske klima. Lørdag d. 15. juni udvides arrangementet til cubansk gadefest med helstegt pattegris, professionelle dansere, cubansk DJ og udendørs bar i området foran Pumpehuset.

Mulighederne er uanede. Hvad end du vil snuse, smage, lære mere eller blot have en anderledes oplevelse. Vi glæder os til at se dig!

Fra kl 18:00-01:00
Kl. 17.30 - 18.00 Cubansk Rueda Flashmob på Rådhuspladsen ved Cuban Moves og Stine Ortvad kl. 17:30 (efter Flashmob går alle deltager samlet mod Pumpehuset).Deltager i denne Flash Mob får udlevet drik billetter til alle 3 dage ved indgangen.

Cuban Moves ved Cubakultur.dk byder på ægte cubansk Salsa-Rueda de Casino Flash Mob, alle kan deltage, man behøver ikke gå på vores danseskole eller have en deltager. For at se nogle af de ( meget nemme drejninger, som er for alle, der vil blive danset til denne Flashmob, bla. Setenta, Sombreo, A Bayamo, LA prima , Basila la ) Skriv til os på [email protected].

For dem der vil øve lidt på nogle af drejningerne sker dette dagen før, onsdagen den 12 juni kl. 20:30 i Dansesalen Støberiet Blågardsplads 3. Husk tilmelding, skriv til os på [email protected] navn og mobil nummer.

Kl. 18.00 - 01.00
Live percussion ved Javier - Cubansk - DJ Ramon
Kl. 22:00 Havana Clubs Danmarks mesterskab i Reggaeton (vinder parret får samlet 1000 kr. samt 2 flasker rom) Tilmelding til denne konkurrence sker ved at skrive til [email protected]
Torsdag
13. jun 2013
dørene åbner
18:00
Showet starter
Pris
Gratis Kr.
?>