PUMPEHUSET Præsenterer
Misery Index

Bombehuset inviterer på sommermoshing til brutalt, men fængende hegn.

Misery Index er en økonomisk indikator, der umiddelbar virker ret non-metal, men samtidig også navnet på et hårdslående amerikansk death metal orkester. Tager du de lyriske tendenser om kritik af herskende magtstrukturer og dertilhørende stærke hardcore punk og grindcore inspirationer, der dominerer bandets musik, i betragtning, giver bandnavnet lige pludselig god mening.

Bandet har siden starten af 00’erne leveret en håndfuld stærke fuldlængde albums, hvor særligt de seneste 2, ”Traitors” og ”Heirs To Thievery”, er bemærkelsesværdige catchy, trods et hæsblæsende og aggressivt tempo.

Misery Index har gennem deres levetid kun haft enkelte shows i Danmark, men denne sommer lykkes det at få dem forbi Pumpehuset som en del af en mindre EU tour, der supporter det kommende album ”The Killing Gods”.

The Petulant er et dansk metalband, der med udgangspunkt i thrash og death metal, leverer en hårdtslående 2014-udgave af disse to klassiske metalgenre. Bandet blev startet af guitarist Kræn Meier (Sacrificial, Iniquity, Atomkraft), trommeslager Lukas Meier (Sacrificial) og bassist Lars Ottesen (Mental Decay, Conspirazy) i 2012. I 2013 blev The Petulant udvidet med vokalist Asbjørn Steffensen (Crocell, Mordax, Descensus) og guitarist Mads Bertram Højland Gath (Mordax, Descensus).
Søndag
27. jul 2014
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris
140 Kr. + gebyr
?>