PUMPEHUSET og ICO Concerts Præsenterer
Minor Victories feat. members of Slowdive, Mogwai & Editors

Minor Victories' besætning er imponerende: I front står sangerinden Rachel Goswell (Slowdive), på guitar er det Stuart Braithwaite (Mogwai), på elektronik og guitar finder man Justin Lockey (Editors), mens hans bror, James, spiller bas. En parade af musikere, der lidt tilfældigt er blevet til et band, som netop har udgivet en selvbetitlet debut.

Historien bag gør kun musikken mere interessant. Under indspilningen af det, der i begyndelsen blot skulle have været en ep, mødtes medlemmerne kun få gange. Albummet er indspillet og komponeret fra nær og fjern via e-mails og beskeder frem og tilbage.

Med så forskellige talenter i clash kunne man frygte en magtkamp, men præcis det modsatte kommer til udtryk på albummet. Bandet mener selv, at det netop har været friheden forbundet med at indspille hver for sig, der har medført et værk, hvor alles visioner og meninger er kommet til udtryk.

Justin Lockey – idémanden bag Minor Victories – har udtalt, at han føler, at albummet har udviklet sig til at være det, han altid har drømt om at indspille, og det forstår man, når man lytter til dets åbne udtryk og mange forskellige idéer, inklusive spøjse musikvideoer.

Når bandet d. 7. november besøger Pumpehuset, er det derfor ikke blot en flok individualister, men en samling af kunstnere, der forstår at give plads til hver især. Erfaringerne og respekten for musikken vil skabe en uforglemmelig oplevelse og forhåbentlig give anledning til mere end blot en mindre sejr...
Mandag
7. nov 2016
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
250 Kr.
?>