PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Mimi WebbMimi Webb er Storbritanniens nye popstjerne, der på ingen tid både har varmet op for Justin Bieber, optrådt på Buckingham Palace, med Jimmy Fallon og på et hav af store festivaler. Den 22-årige singer-songwriter er et stort hit med numre som 'Before I Go', 'Good Without' og 'House on Fire', og den 24. marts 2023 kan du opleve hende live i Pumpehuset.

Support: Henry Moodie

Mimi Webb (rigtige navn Amelia Webb) var et navn, der dukkede op i et væld af spåkoncerter, da alle slags internationale medier skulle pege på fremtidens nye popstjerner i starten af 2021. Men Rolling Stone, Billboard og alle de andre medier havde ikke forudset, hvor hurtigt Mimi Webb ville brænde sig selv som en af de største nye popstemmer nogensinde. På blot to år er Mimi Webbs musik blevet streamet næsten 750 millioner gange, og i foråret 2022 turnerede hun med Justin Bieber, inden hun i sommer var med til at markere dronning Elizabeths 70 års jubilæum som regent med en koncert uden for Buckingham Palace.

Det er en stor ære for en singer-songwriter, der endnu ikke har udgivet sit debutalbum, men hendes succes kommer ikke som nogen overraskelse. Singlerne 'House on Fire' og 'Good Without' nåede begge top 10 på de britiske hitlister, og hendes store og sjælfulde sange er genstand for personlige anekdoter om kærlighed, både den søde og smertefulde slags.

Mimi Webb brød igennem i 2020 på TikTok med hitsangen 'Before I Go', og det tog ikke lang tid for hende at bevise, at hun er meget mere end bare et viralt hit. Hendes første turné i Storbritannien blev udsolgt på under 60 sekunder, og i foråret 2022 optrådte Mimi Webb – efter en coronarelateret udsættelse – for første gang på dansk grund i Lille Vega. Om lidt skal hun ud på Europatouren 'The Amelia Tour', hvor et af verdens førende poptalenter også rammer Pumpehuset.

Fredag
24. mar 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
220 Kr. + gebyr
?>