PUMPEHUSET og Bold.dk og Heineken Præsenterer
ROCK&BOLD.dk! Milan vs. Ajax vs. Shivas Nat

Så er vi klar til anden testkamp for det spritnye og fantastiske koncept Rock&bold.dk!

Første omgang gik rigtig godt med fulde huse, og der har været rigtig mange inputs fra gæster til, hvordan det hele kan blive endnu bedre. Derfor vil du blandt andet opleve en helt anden stol- og bordopstilling, samt en del ekstra indhold. Følg med nedenfor - der kommer løbende nyt til.

19.30: Pumpehusets lille sal åbner

Her kan du:

- Nyde at Heineken byder på en iskold øl inde kampstart.
- Udfordre verdensmestre i bordfodbold. Vinder du, giver det et lod til Rock&Bold's lodtrækning om billetter til én af Champions League-semifinalerne.
- Livebette på CL-kampene hos Oddsets livevogn.
- Se optakte til kampene direkte fra Viasat-studiet.
- Få en forsmag på dagens Rock&bold.dk-band Shivas Nat, der spiller smagsprøver, en art rocktapas, kort inden kampstart.

20.30: Den store sal åbner

Den store skærm, og dermed lysporet, viser Ac Milan vs. Ajax.

Den lille skærm viser (Napoli - Arsenal)

Der er fri seating.

Skal du bruge øl undervejs, løfter du blot det prekøbte gule ølkort, og Heineken-pigerne kommer straks!

Husk, at der også er skærm på rygeterrassen, skulle trangen melde sig.

22.15: Pumpehusets lille sal er sted for en evalueringsøl og ikke mindst rockkoncert!

Om Shivas Nat:

Shivas Nat befinder sig i en verden af blues, garage og psykedelisk rock, og består blandt andet af medlemmer af det tidligere Highway Child og Fuzz Manta.

Shivas Nat spiller deres psykedeliske garage-bluesrock med en distinkt og autentisk sound, der under de rette forhold sender én tilbage til starten af 1970ernes farvede mønstre og tåger.
Efter at have turneret flere gange på tværs af Europa i løbet af 2013, har bandet etableret sig som et internationalt navn, der er værd at hold øje med, og en base for fremtiden.

Bandets debut-EP "Hard To Breathe" er ude på det Berlin-baserede Bilocation Records / Kozmik Artifactz, og et fuldlængde album er nu i støbeskeen.
"…Shivas Nat spiller den slags ’langt-ude’ psykedelisk hard-rock, en fan af retro-rock uden tvivl vil nyde... – absolut rå power, lige fra starten. De fleste af deres 70’er-agtige sange indeholder lange instrumentale passager mellem Patricks kraftfulde, ekko-dryppende vokal, hvilket forstærker den generelle psykedeliske atmosfære…" - Bo Vinberg, Rockfreaks.net
Onsdag
11. dec 2013
dørene åbner
19:30
Showet starter
Pris
75 Kr. + gebyr
?>