PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
MIKE

Koncerten med Mike i Pumpehuset er desværre aflyst. Billetkøbere vil modtage e-mail fra Ticketmaster med præcise informationer om refundering.


MIKE er en central figur for en ny generation af New York City Rap. Inspireret af MF DOOM og med Earl Sweatshirt som mentor viser denne unge MC en følelsesmæssig umiddelbarhed, og har et skarpt øje for de hverdagsagtige detaljer hen over prægtige upolerede soul-belagte beats. Den 21. juni udgiver han sit nye album Disco! og annoncerer koncert i København til november i Pumpehuset.

MIKE udgav sit debutprojekt May God Bless Your Hustle i 2017. Et år senere udsendte han opfølgeren War In My Pen og Tears of Joy udkom i 2019. Sådan cirka ét album om året, for i 2020 leverede han Weight of the World, og således i dag Disco! Ud over at rappe, udsender MIKE også instrumentalmusik som dj blackpower, BLP2020 King of the Night og BLP2021 For Ur Own Good er udkommet de seneste år.

22-årige MIKE er født i New Jersey, men flyttede som barn til London med sin mor, før han bosatte sig i The Bronx i resten af hans senere teenageår. Begge lande har haft en hørbar indflydelse på den unge rappers musik - i England fordybede hans sig i Grime og musikken fra King Krule og i USA blev han draget mod Earl Sweatshirt og MF DOOM. I New York, hookede MIKE op med flere andre kunstnere, der dyrkede den samme lyd og stil og dannede kollektivet [sLUms]. Kollektivet består af Adé Hakim, Darryl Johnson, King Carter, Jazz Jodi og DJ Mason, og gruppen etablerede en unik lyd, der skabte røre gennem diverse undergrunds hip-hop kredse på tværs af landet.
Torsdag
25. nov 2021
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
145 Kr. + gebyr
?>