PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Mick Jenkins

Hvor Chicago før i tiden var en by hiphoperne, i frygt for deres karriere, ikke blev for længe i, er det efter en kreativ renæssance de seneste år, i dag en af de vigtigste byer i verden for hiphop. Mick Jenkins er et af de seneste rapskud på stammen og er med en serie stærke mixtapes, gået fra undergrundskendt til et af de mest lovende navne på byens sprudlende rapscene. Den 15. november står Pumpehuset for skud og er meget vel din sidste chance for at opleve Chicagorapperen før vores hus er for lille.

Fyldt med acid jazz-inspirerede produktioner, bibelske allegorier og sønderrivende lyrik, blev Mick Jenkins’ debutmixtape Trees and Truths fra 2013 hurtigt en lokal favorit. Det helt store gennembrud, mixtapet The Water[s], kom året efter, i et år, hvor flere rappere blomstrede med virale hits og memeværdige singler. Mick Jenkins var en undtagelse - en ung rapper med ingen hits, men masser af buzz - og vækker i dag minder om Kendrick Lamar i sommeren 2011, da han først fangede hiphopscenens opmærksomhed med sin albumdebut section.80.

Mick Jenkins er også snart klar med sin albumdebut, The Healing Component, der ryger på gaden den 23. september. Indtil da må vi varme op med Jenkins’ friske, nye, Sango-producerede single: ’Spread Love’.
Tirsdag
8. nov 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
230 Kr.
?>