PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Mick Jenkins

Mick Jenkins’ sange udforsker de ting som man intuitivt føler, men som man kan have problemer med at forstå. Født i Huntsville, Alabama, men senere flyttet til Chicago i en alder af 10, har Mick oplevet verden fra forskellige perspektiver. Dette har i sidste ende været med til at forme hans musik. På den ene side er Chicago indkapslet i ham i form af hans brug af slang og nogle af byens følsomme emner. På den anden side, gav hans opvækst, i et markant anderledes miljø i Alabama, ham et outsider-perspektiv og evnen til at forholde sig kritisk til omgivelserne i Chicago.

Efter at have taget til Alabama for at gå på universitet for en stund, vendte Mick hurtigt tilbage til Chicago, for at bruge alt sin energi på musikken. Der gik ikke længe før han fik sit gennembrud med det fantastiske mixtape ’The Water[s]’, der udkom i 2014. Siden da har han brugt sin platform til at vokse, udvikle sig og fortsætte med at udfordre sit publikum.

Med udgivelserne af den mere eksperimenterende ’Waves’ og det betænksomme debutalbum, ’The Healing Component’, ramte han et nyt skriveteknisk niveau. Senest udgav han albummet ’Pieces of Man’ tidligere på året, som er en hyldest til jazz, soul og Gil Scott-Heron, der i manges øjne anses som rappens gudfar.
Onsdag
6. mar 2019
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
220 Kr. + gebyr
?>