PUMPEHUSET og Sort Magi Præsenterer
Michael Williams

Koncerten er udsat til den 27. maj - billetkøbere modtager direkte besked fra Billetto.

Michael Williams indleder 2021 med et brag og tager på sin første headliner tour, hvor han svinger forbi Pumpehuset den 11. februar.

Det hele startede med en Youtube-video, men i dag har Michael Williams slået sit navn fast på den danske hiphopscene. Han er en performer i særklasse, der altid får sit publikum med på en heftig fest. Den ukronede mosh-pit konge glæder sig til at levere et energisk og fortryllende show - også selvom det i disse corona-tider nok stadig ikke går an at lave mosh-pit foran scenen i Pumpehuset.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.
Torsdag
11. feb 2021
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
130 Kr. + gebyr
?>