PUMPEHUSET og Fringe Jazz Fest Præsenterer
Michael Watson meets Frank Salis (US/CH/DK)

Michael Watson meets Frank Salis spiller en koncert i Pumpehusets Byhave under Fringe Jazz Fest 2019.

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 19.00 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske retter hele aftenen.
New Orleans stjernesanger og trombonist Michael Watson er gået ind i et helt nyt samarbejde over Atlanten med den talentfulde schweiziske pianist og komponist Frank Salis. De mødtes for et par år siden til JazzAscona og blev enige om at fortsætte samarbejdet. Michaels tekster går perfekt sammen med Franks kompositioner, og du kan ikke andet end at blive smittet af deres fantastiske energi og dybtfølte musik.
Frank Salis finder sin inspiration i blues, funk og jazz og sammen med Michael Watsons bløde stemme gives der et nutidigt og ærligt bud på soul fra New Orleans anno 2019.

Michael Watson er Fringe Jazz Fest musiker “by heart”, og det ikke uden grund: Hans udadvendte sceniske nærvær og uforlignelige stemmeføring er indbegrebet af festivalen.

 

Læs mere om Byhaven her!
Lørdag
13. jul 2019
dørene åbner
15
Showet starter
19
Pris
Fri entré
?>