PUMPEHUSET og Beatbox Præsenterer
MEW

Gennem de sidste 10 år har Mew markeret sig som det helt store rockband i Danmark.

De har vundet adskillige Steppeulvs priser, Danish Music Awards, MTV Awards, Gaffa priser, blevet kåret til årets album i utallige medier, har solgt hundredtusindvis af plader samt modtaget guldplader og platinplader for deres salg i bl.a. Danmark.

Alle deres albums har haft en stor indflydelse på den danske musikscene, men specielt albums som ”Frengers, ”Glasshanded kites” og ”No More Stories” har været store milepæle. Alle tre albums er defineret af en utrolig originalitet og en imponerende afveksling, således at det har været umuligt at kunne sætte bandet i bås.

Bandet har altid haft et slægtskab med den symfoniske rocks storladenhed, indierockens urolige væsen samt poppens umiddelbarhed, og netop denne unikke kombination har ikke kun givet bandet mange fans i Danmark men over hele verden.
Store fanbaser er blevet etableret i Norge, Indonesien, Japan, Uk og USA, hvor bandet har spillet udsolgte koncerter og store festivaler samt modtaget mange anerkendende ord fra diverse international medier.

Bandet har siden 2006 været en trio, da Johan Wohlert valgte at stoppe som medlem af bandet, men i lørdags til Mews koncert på Northside festivalen var publikum medvirkende til en stor overraskelse, idet netop Johan Wohlert pludselig stod på scenen, og dermed er Mew tilbage til deres originale line up, og fans kan hermed se frem til et kommende album med et fuldtalligt Mew.

Thi netop nu er bandet i gang med at færdiggøre deres kommende album sammen med producer Michael Beinhorn, og til november tager bandet på en skandinavisk klub tur, hvor deres skandinavisk fans skal være de første til at høre Mew spille gamle, men også helt nye numre.
Torsdag
13. nov 2014
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris
300 Kr. + gebyr
?>