PUMPEHUSET Præsenterer
M€RCY
Denis Horvat + Emma Blake

OBS!: Der er fri entre for alle med billet til Tycho. Ellers 70 kr. i døren.Der er god grund til at blive hængende, når Tycho går af Pumpehusets scene lørdag den 18. februar. Fra klokken 23.30 forsætter vi nemlig i Sort Sal til en tonstung efterfest sammensat af live-techno-trekløveret M€RCY.

Hver for sig har medlemmerne i M€RCY tidligere spillet elektroniske scener som Melt, Sonar, Fusion og Berghain, men det er først sammen, at de har dedikeret sig fuldt til techno. Det er kun knapt et år siden at gruppen, der består af tidligere Reptile Youth-medlem Esben Valløe, Tim Panduro og When Saints Go Machine-medlemmet Simon Muschinsky, havde sin livedebut under sidste års SPOT Festival. De har til gengæld ikke stået stille siden og er nu efter en serie af stærke festivaloptrædener, samt førstesinglen ‘Solfeggio’, nu klar til at ruske op i det gamle vandværk med sin første Pumpekoncert. Se en liveteaser fra M€RCY her: http://rebrand.ly/mrcyh5be8

Bag pulten denne nat har trekløveren desuden inviteret Denis Horvat og Apeiron Crews Emma Blake, der hver især sørger for at rykke Sort Sal godt rundt, før og efter koncerten.
Lørdag
18. feb 2017
dørene åbner
23.30
Showet starter
23.30
Pris
kun dørsalg
Denis Horvat
Placeholder image
Emma Blake
Placeholder image
?>