PUMPEHUSET og The Music Company Præsenterer
Mekdes

Efterfest med DJ Tjiquita fra kl. 23.00


Soulstjerneskuddet Mekdes varmer op til debut-albummet med singlen ‘Greedy’ og annoncerer sin hidtil største tour, som tager hende forbi Pumpehuset den 11. februar 2022.

Siden Danmarks genåbning har Mekdes igen fået travlt med at spille koncerter. Foruden Plænen i Tivoli, Copenhagen Pride og Hotel Cecil, har hun indtaget nogle af årets største festivaler som Tomorrow Festival og Tilbage Til Live. I forbindelse med det længe ventede debut-album, som udkommer i begyndelsen af 2022, drager Mekdes og hendes uforlignelige band på deres til dato største tour med stop i 15 danske byer. Mekdes har bevist sig som en stærk og nærværende performer, og publikum kan godt begynde at glæde sig til at blive tryllebundet af koldingenserens overlegne vokal, ærlige tekster og sjælfulde blanding af r’n’b, pop og soul. Greedy

Som forsmag på albummet, udsender Mekdes allerede nu singlen ‘Greedy’, og med den også et skarpt budskab: “Greedy handler om at blive lukket ind i varmen for så at opdage, at folk alligevel godt liiige kunne tænke sig at lave lidt om på dig. Som om man aldrig helt er god nok. Men hvis folk ikke vil have dig for den, du er, så fuck dem”, siger Mekdes uden at tøve.

Det energiske track, der emmer af sjæl og empowerment, er produceret ene og alene af den unge sanger og sangskriver, hvis sans for ørehængere ikke er til at overhøre. Hun er kommet langt med at gøre tingene på sin egen måde, og med sin neo-soulede r’n’b og stærke produktioner, har hun slået sit navn fast på den danske musikscene.

Singlen ‘Greedy’ udkommer på Mermaid Records d. 29. oktober, og billetter til den kommende tour, bliver sat til salg fredag den 30. september kl. 9.00

Support: HOOH
HOOH er en skandinavisk supergruppe bestående af JuWehl (Martin Wehle) og Morten Kolding (shykat). De to hovedpersoner mødte hinanden til en random co-write sommeren 2021, hvor de hurtigt opdagede, at de var som skabt for hinanden! HOOH’s første single ‘Wake Me’ udkom på Mekdes debut album Greedy og er gruppens første udgivelse.
HOOH arbejder pt på at færdigøre deres debut EP, mens de nyder tourlivet som support.
Fredag
11. feb 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
185 Kr. + gebyr
?>