PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Meekz

Den britiske rapper Meekz indtager Pumpehuset med sine benhårde sange til april.

Da den mystiske Manchester-rapper Meekz optrådte til BRIT Awards i februar 2022, sammen med UK-rappens sværvægtere Dave, Fredo, Ghetts og Giggs, føltes det som om en olympisk bokser rykkede op i de professionelle rækker og kæmpede for mesterskabsbæltet i sin første kamp. Live-udgaven af hans brandvarme vers på Daves ’In The Fire’ skilte sig ud fra mængden og præsenterede hans kraftfulde stemme for et mainstreampublikum. ”It was an amazing moment for me, a ‘pinch me’ moment. But this is what I came to do”, udtalte Meekz - men dette var kun begyndelsen.

Meekz voksede op med at se sine forbilleder tage chancer for at skabe et bedre liv for sig selv, og han endte også selv på vej ned ad en farlig vej. Han har levet det liv han rapper så detaljeret om, et liv hvor kriminalitet blev en del af hverdagen. Efter at have været inde at sidde af flere omgange fik Meekz en åbenbaring, da han igen røg ind bag tremmer i 2018. Førhen havde han bare rappet som en måde på at udtrykke sig selv: “It was an everyday thing for me, a part of my life. I’d be writing lyrics every single day.” I spjældet gik det op for ham at han kunne bruge rap som en karrierevej.

Gemt bag en maske for at sikre sig at der er intet der distraherer lytteren fra hans dybe tekster, fik Meekz sit gennembrud i 2018. Siden har han udgivet en håndfuld freestyles og singler, samt én kort EP, ’Can’t Stop, Won’t Stop’ fra 2020. Sidenhen er Meekz’ musik begyndt at brede sig blandt et større publikum. Hans sange har opnået mere end 250 millioner streams og på YouTube har han mere end 200.000 dedikerede subscribers.

Med sit debutmixtape ’Respect The Come Up’ på trapperne ser Meekz ud til at blive den næste superstjerne på UK rap-scenen; en rap-scene der har avlet nogle af de mest anerkendte rappere i løbet af de seneste år. Meget tyder på at Meekz er ”next up” og nu får hans danske fans mulighed for at se ham live i Pumpehuset til april.

Billetsalget starter den 1. februar kl. 11.00.
Fredag
7. apr 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
230 Kr.
?>