PUMPEHUSET og Livenation Præsenterer
Max & Iggor Cavalera

De brasilianske metallegender og brødre Max og Iggor Cavalera vælter Pumpehuset 20. november 2023

De Brasilianske metallegender og brødre Max og Iggor Cavalera vender tilbage til Danmark, og der venter med garanti endnu en eksplosiv og energisk musikoplevelse i Pumpehuset.

Brødrenes velkendte musikprojekt Cavalera Conspiracy, der blev dannet i 2007, er kendt for dets banebrydende bidrag til metalgenren. Max, tidligere medlem af legendariske Sepultura, og Iggor, bandets tidligere trommeslager, har begge efterladt et uudsletteligt aftryk på musiklandskabet med deres innovative og kraftfulde tilgang til death- og thrash-metalgenrerne.

Efter at have dykket ned i deres separate musikalske projekter besluttede brødrene at forene deres kræfter og skabe nyt materiale under Cavalera Conspiracy-banneret. For nyligt har brødrene genindspillet Sepulturas debutudgivelse "Morbid Visions & Bestial Devastation" fra 1986, med navnet ’’Morbid Visions’’ (2023), som den første single på Sepulturas debut hedder.

Når Max og Iggor Cavalera vender tilbage til Danmark, bringer de nyt materiale med sig, som fortsætter deres legendariske musikalske arv. Oplev brødrene live i Pumpehuset, når de kommer med deres rå energi, kompromisløse aggression og dybe forbindelse til metallens rødder, som Cavalera-brødrene er kendt for.

Mandag
20. nov 2023
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris inkl. gebyr
345 Kr.
?>