PUMPEHUSET og Birdseye Agency Præsenterer
Masasolo - releasekoncert


Masasolo fangede sidste år manges opmærksomhed med debut-EP’en “Breakup”. Roser fra ind- og udland fulgte med, og som danske Soundvenue skrev, så var “ep’en et skoleeksempel på den fine debut, der kan mangt og meget, men nærmest lover endnu mere.”


Nu er Masasolo klar med debutalbummet “At Sixes and Sevens” og det skal fejres. Derfor holder bandet stor releasefest for albummet d. 30. november her i Pumpehuset. Masasolo vil for første gang fremføre albummet i sin fulde længde og også hive nogle af EP’ens hits frem fra hylden.


Pladens sange handler om de mange splittelser man møder i det at blive ældre og stå til ansvar for sit eget liv, men lige netop denne aften handler det om alt andet end morgendagens forpligtelser for der er lagt op til en medrivende fest i selskab med Masasolos drømmende psychpop.
Masasolo er et af de mange bands, vi har haft fornøjelsen af at præsentere i Pumpehusets Byhave i løbet af sommeren 2016, og efter flot vind i sejlene er de nu klar til også at blæse os omkuld inde i vores sorte sal. 

Support: Yune

Aarhusianske Yune har netop udgivet den første af to singler, der er blevet til i samarbejde med Nis Bysted (Cancer, Iceage m.fl.). Med ‘Animal’ skabes et døsigt, men drivende rum i en popsang, der hurtigt har vakt stor opmærksomhed i danske såvel som udenlandske medier, og bl. a. er blevet taget op på P6 Beat.


Torsdag
30. nov 2017
dørene åbner
20.30
Showet starter
21.30
Pris
100 Kr. + gebyr
?>